Анн-Джи облича топ моделки с бранда си Fitness By Ann-G

0

Певицата Анн-Джи е единствената наша дизайнерка на фитнес облекла и марката ѝ вече се радва на голям интерес. Въпреки, че все още е повече популярна със скандалните си песни и клипове, а също и с факта, че е трикратна световна шампионка по фитнес, тя показа, че е и много талантлива в модния дизайн. Именно опитът ѝ като фитнес модел и многобройните ѝ участия в състезания и помагат да измисля и направи оригинални и удобни дрехи.

Брандът ѝ Fitness By Ann-G включва дамски и мъжки фитнес облекла, за активно спортуващи хора, а също така и просто за комфорт и спортен външен вид.

Анн-Джи представи модната си марка за първи път в България на Sofia Fashion Week. Събитието ѝ беше грандиозно и същевременно екстравагантно, напълно в стила ѝ. Нацепени манекени дефилираха голи до кръста с фитнес гащета и с пухени заешки глави от клипа към песента „Чупи стойки”, която скандализира YouTube и беше забранена за под 18г. Лице на марката на Анн-Джи стана красивата манекенка Рима, носителка на титлата „Мис Туризъм”.

Share.

Leave A Reply