Blood Brothers с 3 концерта у нас

0

Blood Brothers е съставена от млади музиканти от Украйна, които изпълняват кавъри на Iron Maiden. Трибют групата ще изнесе 3 концерта в България, като част от Европейското им турне. Първият им концерт у нас ще се състои на 15 април 2017 в клуб „Усмивка“ („Smile“) във Варна, на следващият ден забиват в „Полинеро плейс“ („Polinero Place“) в Пловдив, а на 18 април в клуб „Live & Loud“ в София.

Групата започва тазгодишното си турне из Европа от България и Румъния, като за 10 дни ще изнесе цели 9 концерта.

Blood Brothers е първата официална трибют група на Iron Maiden в Украйна и страните от ОНД (11 от 15-те бивши социалистически държави, включително Русия). Групата показва голямо старание в изпълнението на песните на легендарните Айрън Мейдън, но също така прави шоу на сцената. Украинците се раздават на сцената максимално и целят да потопят феновете в атмосферата, която подобава при изпълняване на музиката на Iron Maiden. Трибют групата на Iron Maiden има множество турнета и концерти в родината им, както и в страните от ОНД.

Украинската петорка има зад гърба си множество участия като подгряваща група на концертите на Scorpions, Guano Apes, Lacuna Coil, Enter Shicari, Antiflag, Caliban, Clawfinger. Групата има няколко концерта с руските групи: Bi-2, Splin, Mumiy Troll, Catharsis, Mavrin, и Epidemia. Blood Brothers (Блъд Брадърс) са били съпорт група на концертите в Украйна на бившите вокалисти на Iron Maiden Paul Di’Anno (Пол Ди’Ано)и Blaze Bayley (Блейз Бейли). Групата е участвала на най-големите фестивали за рок и метъл музика в Украйна – The Best City и ZaxidFest.

От февруари 2017 групата е с нов вокалист – Константин Науменко. Той е бивш вокалист на пауър метъл групата Sunrise и е считан за един от най-добрите метъл вокалисти в Украйна. Това подсказва сериозните намерения в развитието на Blood Brothers като трибют група.

Blood Brothers са в състав: Сергей Нифатов – китара, Леонид Матата – барабани, Константин Науменко – вокал, Дмитрий Йермоленко – китара, Владимир Алимов бас.

Share.

Leave A Reply