Българката Ивон Лейс и нейната група Siren Call с ново видео

0

Siren Call пуснаха най-новото си видео “Harness”, което записаха в известно студио в Лос Анджелис. Бандата на талантливата и красива нашенка се развива много успешно като направи 3 турнета в САЩ, засне видеоклип към парчето „Harness” с холивудския продуцент Джейсън Мезилис и направи записи на нови песни.

Siren Call е млада поп рок група, основа във Виена, на която фронтдама и басистка е нашенката Ивон Лейс, а в състава са още китаристът от Ел Ей, Джейсън де Кордоба и унгарецът Габор Забо на барабани. Групата се развива много бързо, тъй като само 2 месеца след дебютния си концерт вече свирят на холивудска сцена. Siren Call изнасят концерти в легендарните клубове в Лос Анджелис The Roxy и Whisky a Go Go, на чиито сцени са свирили множество известни имена като Guns’n’Roses, The Doors, The Police, Red Hot Chilli Peppers, Alice Cooper и Mötley Crüe. Именно в Whisky a Go Go, след съвместен концерт с OWL през юли тази година, ги забелязва и харесва продуцентът Джейсън Мезилис, който им предлага съвместна работа и с когото записват „Harness”. Той също така е китарист на известната алтърнатив рок банда OWL, начело на която е бившият басист на The Cult, Крис Уайз, свирил още със световни звезди в рока като Мик Джагър, Ози Озбърн и Ейс Фрейли от KISS, с който са на съвместно турне.

Продуцентът Джейсън Мезилис остава много очарован от звученето на Siren Call, което описва като смесица от гръндж, пънк и Сънсет Стрип в края на 80-те.

Ето какво казва агента, избрал Siren Call да влезе в елитния списък на групите свирили в Whisky a Go Go: „Siren Call е невероятно надарена група. Имах удоволствието да организирам участието им през 2012 г. и на живо да стана свидетел на талантът им. Те въплъщават душата и усещането на легендарни предшественици, с вокали и музика, които сякаш познавате, но същевременно са уникални. Представянето им беше невероятно, чакам с нетърпение да видя какво крие бъдещето за тази изключително талантлива група“-Bekah Stern, Whisky A Go-Go, Booking Agent.

Siren Call се радва на изключителен интерес и внимание от страна на публиката и индустрията в Ел Ей и само можем да се радваме за това и да им пожелаем успех , тъй като основен принос има българката с грабващия си глас.

 

Share.

Leave A Reply