Да подкрепим „Прави добро“

0

Да направим едно добро и стимулиращо доброто дело. Нека подкрепим децата от Варна и техния кратък филм „ПРАВИ ДОБРО”. Те са направили едно добре замислено послание, което всеки разбира по свой начин. Доброто е нещо, което всички можем да правим, дори докато се разхождаме по улицата. То може да бъде под различни форми и винаги се връща, когато най-малко очакваме.

Младежите искат да направят добро, като вдъхновят много хора да правят малки добри неща по-често. Всеки със своето малко дело да обогати света. Доброто носи добро, обогатява сърцето и душата със своята привидна простота. Нека го насърчим, като им помогнем да направят добро. Те участват във филмовия фестивал „Кино в длан”. Гласуването се провежда с анкета на страницата на сайта. Срокът е до четвъртък, 08.02.2018.

Ако искате да подкрепите едно добро, моля гласувайте за заглавието „ПРАВИ ДОБРО“ в долната анкета! Децата са безкрайно талантливи, но и безкрайно отритнати от обществото. Това им е първият конкурс, нека подкрепим таланта и младежта! Нека да им дадем стимул да се борят в живота, заслужават го! https://www.facebook.com/mkino.org/app/164167473601477/?app_data=%7B%22from%22%3A%22admin_wall%22%7DShare.

Leave A Reply