Дъги Уайт в Хасково с нашенците John Steel

0

Хасково ще бъде разтърсен от здрав рок от 18 до 20 октомври 2016. Рок фестът „Октомвриада” ще се проведе на площад „Свобода”, а голямото име, което ще вземе участие е бившият вокалист на Рейнбоу Дъги Уайт. Програмата включва участия на групите Шеки, Different Highway, Martin Weaver, Хангар 42, Джим Слим, Sol Invictus, Трибют на Ози. Входът за всички фестивални дни е свободен, организатори са John Steel и община Хасково.

Doogie White (Дъги Уайт) ще пее на 20 октомври в Хасково, но този път с друга наша добра рок/метъл група – пловдивската John Steel. Световноизвестното име за феновете на класическия хард рок Дуги Уайт и музикантите от John Steel имат планове за съвместна работа след концерта в китния град Хасково. Общите планове включват запис на няколко песни, в които вокалист ще бъде шотландецът. Doogie White предостави тази информация, докато беше във Варна с група Кикимора на Николо Коцев. Това е поредната оценка за качеството и здравата работа на българската рок/метъл група. John Steel (Джон Стийл)през 2013 направиха съвместен концерт и записаха албум с бившия вокалист на Iron Maiden Blaze Bayley (Блейз Бейли).

По време на концерта на Doogie White (Дъги Уайт) с John Steel ще бъдат изпълнени много любими песни от кариерата на шотландеца, както и сингъл от втория албум на нашенците.

Съставът на John Steel (Джон Стийл) е: Живодар Димитров (барабани), Петър Петров (бас), Иван Сталев (китара), Боголюб Манич (вокал).
Share.

Leave A Reply