Графа разтърси клуб „Scala” в Лондон

0

Графа пя пред феновете му в Англия в лондонския клуб “Scala”, където са се изявявали и много известни музиканти. Подгряващи музиканти на събитието са били англичаните от бандата World Soul Fusion. Графа излезе на сцената с музикантите Мирослав Иванов и Росен Ватев. Изпълнението им продължи около два часа и феновете след всяко следващо парче ставаха все по-шумни. Концертът на Владимир Ампов – Графа и музикантите завърши с цели четири биса, след което публиката им ръкопляска дълго.

12096236_10205071415125199_4564453888070459367_nЕто какво написа развълнуваният музикант след събитието в официалната си страница във Фейсбук: „В Лондон беше манияшко! Това беше един от най-зареждащите ми концерти! Благодаря Ви за топлото посрещане и споделената емоция! С удоволствие ще дойдем пак!”.

След емоциите в Лондон, изпълнителят и музикантите се завръщат у нас с участие в софийския клуб “Terminal 1” на 10 октомври.

Графа, Монте Мюзик и БГ Радио започват проект, озаглавен „БГ Версия”, който ще се излъчва по БНТ HD. Музикалното предаване стартира на 4 октомври в 22:30ч. с представяне на поп певицата Михаела Филева и нейното творчество. Продуцентите на шоуто са Монте Мюзик и БГ Радио и имат като идея да представят във всяко предаване популярен български изпълнител.
Share.

Leave A Reply