Хитови чанти за лятото

0

РАЗМЕРЪТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Това лято са модерни от много малките, почти миниатюрни модели, до прекалено огромните, които гарантирано ще поберат всичко необходимо за плажа или извънградската ви разходка. Общото между тях е, че изглеждат елегантно и женствено, а понякога дори шикозно. Между другото, има и доста екстравагантни варианти, които биха очаровали привърженичките на по-артистична мода. Такива например са малките чантички с големината на портмоне, които се носят закачени на колана. За разлика от досегашните подобни модели, тези изглеждат като незаменима част от тоалета, а не като практично допълнение. И ако все пак трябва да сложим на кантара малките срещу големите чанти, първите със сигурност ще наклонят везната в своя полза. Така че помислете добре при избора и ако не се налага да носите много неща в чантата си, заложете на миниатюрите. И една интересна идея – дори плетената кошничка може да бъде много, много малка.

РАЗНООБРАЗИЕ ПРИ ЦВЕТОВЕТЕ

Ярките багри категорично надделяват над неутралните нюанси. Колкото по-свежи са те, толкова по-добре. Самите цветове са вдъхновени от багрите на лятото: искрящи сини нюанси, слънчево жълто, коралово и т. н. Към тях се подреждат и бляскавите тоналности, като по-специално внимание този сезон дизайнерите обръщат на сребристото и златното. Пъстрите модели с повече от 2-3 цвята също са много модерни. Ако обаче не ви допада идеята чантата да бъде акцент и да приковава вниманието, то може да заложите на класиката, избирайки бялото пред черното. Актуални са и чантите хамелеони. Те буквално копират десена на тоалета и се сливат с него.

ПРИНТОВЕ И АПЛИКАЦИИ
По отношение на принта тежката дума този сезон имат цветята, флоралните десени са абсолютен хит. По петите ги следват змийските шарки. Характерното при тях е, че са поставени върху цветна основа, а не върху неутрални или бежови нюанси. И последната актуална тенденция са чантите с морска визия, която може да бъде постигната както чрез принта, така и с помощта на различни допълнения или апликации, вдъхновени от морския свят.

Share.

Leave A Reply