Как да направите избор на качествена ПВЦ дограма

0

Мнозина потребители изпитват трудности при избора на качествена ПВЦ дограма за техните домове или офиси. Това е причината да напишем тази статия, която ще ви информира за важните характеристики на профилите от поливинилхлорид и ще ви помогне да вземете правилното решение.

Когато купувате пластмасова дограма от www.master-plastik.com се поинтересувайте от следните неща: брой на камерите на профила, марката на дограмата, стъклопакета и обкова. Това са най-важните компоненти за всяка PVC дограма и от тях зависи нейната функционалност и издръжливост през годините.

В случай, че вашите прозорци сочат към оживено пространство, то пет камерните профили са едно разумно решение за вас. При положение, че прозорците са монтирани на остъклена тераса може да се възползвате и от три камерните дограми. При положение, че живеете на тихо място и вашия дом разполага с добро отопление три камерните профили са добро решение.

Видове ПВЦ профили

Съвременните профили най-често се делят на икономични, класически и премиум варианти. Ако цената е от водещо значение за вас, изберете профили от икономичен клас. Българското производство на икономична ПВЦ дограма е добро решение, тъй като се използват местни материали и разхода за транспорт е по-малък от този на европейските дограми.

При положение, че изберете средния клас дограма познат още под името класик, то той ще се отличи с високо качество и добри характеристики. Този тип прозорци са дело на европейски компании с добро име от сорта на Aluplast, които ще откриете в Master Plastik на достъпна цена. Хората, които държат на качествените продукти, но не искат да плащат големи суми пари могат да се възползват от средния клас профили.

Една класа над класическите дограми са премиум профилите на водещи европейски производители. Те са най-доброто на пазара за ПВЦ дограма, като цената им е малко по-висока от тази на средния клас. Този вид дограми издържат много дълго време, без да дадат никакъв ефект, което осигурява пълния комфорт на потребителите за всеки сезон.

Стъклопакети

Що се касае до стъклопакетите те биват най-често двойни или тройни. Съществува голям набор от стъкла, които могат да се интегрират в стъклопакета. Те могат да бъдат изработени със специално покритие увеличаващо топлинната и шумоизолация на помещенията ви. Обикновено клиентите избират закалени стъкла притежаващи голяма здравина предпазваща ги от счупване и прочие повреди.

Обкови

Обърнете и подобаващо внимание на обкова. Последният трябва да позволява регулация във всички посоки, а също така да ви предпази от влизане с взлом. Обковите с многоточково заключване се радват на висока популярност сред домакинствата, тъй като те вдъхват сигурност и гарантират висококачествено изпълнение.

А сега вече можете да направите вашия избор, след като сте запознати с различните профили, стъклопакети и обкови. Ако все пак не се справите, то винаги може да се консултирате със специалист, който да ви помогне да закупите правилната ПВЦ дограма на разумна цена.
Share.

Leave A Reply