Как да носим „Just Cavalli“ със стил?

0

Там дивото винаги ни зове.
Създадена като младежка линия от Роберто Кавали, „Just Cavalli“ дава усещане за разкош на всички, които се доверяват на марката. Определено не е лесно да се носи „Just Cavalli“ в добро съчетание с други дрехи и аксесоари. Един личен стилист би могъл да ви свърши чудесна работа за да не рискувате да изглеждате безвкусно. Ако все пак решите да се доверите на своята собствена преценка и усет, добре е да следвате нашите съвети:
1. При избор на по-екстравагантна дреха, оставете тя да води визията. Заложете на неутрални аксесоари без да прекалявате с тяхната бройка.
2. Много по-лесно можете да направите добро съчетание, ако всички компоненти от визията ви са дело само на една марка, както е в случая „Just Cavalli“.jennifer_lopez
3. Въздържайте се от съчетаването на два или повече различни животински мотива на веднъж. Такъв тип визия може да бъде добра само, ако човек със специализирани познания (личен стилист) ви я подбере правилно.
4. Разчитайте на едноцветен колан в съчетание с животинските принтове. Той поставя красив акцент на талията, когато носите пъстра рокля, пола или панталон.
5. Принтовете се съчетават умело с други елементи от визията в пастелни или неутрални цветове.
6. Доброто съчетаване на дрехата с аксесоар в подходящ или същия цвят и еднакъв принт са гаранция за успех.
JustCavalli7. Съчетавайте една пъстра дреха с друга само в един цвят, но нека той да присъства вече в шарената. По този начин ще излъчвате стил без да прекалявате с различните багри.
8. Разнообразни съчетания с едноцветно сако могат да ви изненадат и спасят в много ситуации.
9. Щом сте свой личен стилист, то трябва да знаете, че черен панталон и дънки могат да се съчетаят чудесно с пъстра блуза или ефектна риза + високи обувки и блестящи бижута.
10. Един любим парфюм и няколко впръсквания от него могат да направят истинско невидимо чудо с увереността, а от там и с визията ви.

 

Share.

Leave A Reply