Какво ще бъде модерно при дамите за сезон Есен-Зима 2017-2018?

0

Сезон Есен-Зима 2017-2018 е още далеч, но модните тенденции в това отношение започнаха да се избистрят и изясняват от дизайнерите. Въпреки, че всичко е все още много прогнозно, то практиката сочи, че тенденциите очертани преди самите модни ревюта си остават актуални и след това.

Сред модерните облекла за следващият есенно-зимен сезон се очертаха три основни линии и тенденции. Първата визира жената в един функционален стил, при които обаче шикозния изглед не се губи. Втората тенденция е силно повлияна от каубойското и начина на обличане в едно ранчо. Тя по един много фин начин вклинява етно елементи в универсалния дамски стил. И третата тенденция е едва своеобразна еклектика между източното и западното в облеклото на една дама, от към елементи, стилизация и силует.

Сезон Есен-Зима 2017-2018 в облеклото на дамите за сега се очертава да бъде много практичен и функционален в ежедневието и работата. За целта женственото излъчване, обаче се запазва от едни много фини детайли на аксесоарите и облеклата, които по своята същност са максимално изчистени. Цветовете са откровено натурални и следват природата.

От друга страна еклектиката между Изтока и Запада ни дава една тенденция на високо изискан лукс, стилизация и пищност. Вероятно ще станем свидетели в дамското облекло на една много фина японска бродерия в западен прочит, като щампа по дрехи и аксесоари. От към силует и конструкция силно влияние ще се усети от традиционното кимоно и използването на пищни и тежки материи. Тоновете по скоро ще се контрастират в различните визии, но в даден модел ще се допълват до последния нюанс. Топлите земни цветове ще са основа на този полъх от изтока със западен прочит.Относно ранчо влиянието, то по елегантния и култивиран прочит на плетивата и дънковите материи ще бъде потърсено. За целта силуетите ще са основно свободни, отново ще има много плетива, но от по-груби и естествени материи по визия. В дънките ще се вкара цвят по-свеж и различен, като цялостното впечатление ще е една модерна ранчо визия.

Сезон Есен-Зима 2017-2018 за дамите и облеклата им се очертава много интересен, разнообразен по стилове, но като цяло елегантен, премерен и много свеж.

Share.

Leave A Reply