Кипилово става домакин на национален мото събор

0

Местността Сайганица в село Кипилово, котленско, ще стане домакин на мото рок фест. Рокери от цяла България се очаква да присъстват на седмият национален мото събор MSC Swallow 33. Мото съборът ще се проведе от 21 до 24 юли. Събитието трябваше да се проведе в Полски Тръмбеш, но спор между организаторите на феста и общината на града наложи преместването му в с. Кипилово. Основни организатори на събитието са мото клубовете „Лястовица 33” и „Brothers from Hell”.

Местността Сайганица е много красива и привлекателна за любителите на природните красоти и риболова. Освен това там се намира стара църква, която е построена върху древно тракийско светилище, което привлича интереса на туристите.

kipilovoРок групите, които ще участват на мото рок феста са: The Pomorians, Different Highway, Гранулом и Епизод.

Организаторите са осигурили място за палатки и каравани, ще има монтирани химически тоалетни, течаща вода, клада. Мото съборът предоставя възможност за игри, риболов, състезания и др. забавления. Организаторите от мото клубовете „Лястовица 33” и „Brothers from Hell” са осигурили охрана на събитието. Тази година ще има огнено шоу, както и нестинар и съответно нестинарски танци. Също така са поканени мото състезатели от чужбина.
Share.

Leave A Reply