Ключовите елементи за дамската мода сезон Пролет-Лято 2017

0

Дамската мода сезон Пролет-Лято 2017 вече е прогнозирана от водещите модни анализатори в областта. Въпреки, че сме в сезон зима и студа никак не ни напомня за топлите летни дни, то времето неумолимо ще се изтърколи и пролетта и лятото ще дойдат. За да сте подготвени за тях е добре да се запознаете с прогнозите относно модата на 2017.

Очертават се силно изразени три тенденции за дамите в топлите месеци на 2017. Те са полъх от военното облекло, много фина стилизация и елегантност от японското национално облекло и дъх на море от силно активни цветове и геометрия.

Японското влияние през 2017 е основната линия в модните тенденции, която вероятно ще се отрази на всички модели облекла, аксесоари и елементи в облеклото, независимо от сезона. Интересното в случая на това влияние е небрежния, лек и елегантен прочит, през призмата на западната култура. Цветово всичко ще бъде много топло, слънчево, комфортно и естествено, но нотката елегантност и стил се постига, чрез силуета на кимоното и неговата кройка. Материите ще бъдат необработени и натурални, кройките по-обемни и срязванията максимални. Аксесоарите ще допълват това безгрижие, чрез естествени материали, като влакна, слама и други.От друга страна пък комфорта на уличния стил ще бъде на почит при дамската мода сезон Пролет-Лято 2017. Тук облеклата ще носят белезите на военния стил и елементите му, но по един много женствен и елегантен начин ще придават чувство за свобода и женственост. Практичните елементи в облеклото няма да липсват, като силуета ще бъде максимално изчистен, докато обемните елементи в него, като джобове и платки ще го разчупват. Щампите с естество на военен камуфлаж ще бъдат вероятно хита на сезона, като цветово нюансите ще са светли и неутрални, като син, зелен и други.

Дамската мода сезон Пролет-Лято 2017 няма да пропусне и морското влияния, защото все пак ще е лято. Цвета и графичния му ярък израз ще е основното настроение, което облеклата ще носят. Няма да липсват, нито карета и райета, нито моряшки връзвания, нито пък морски елементи, било то от морското дъно или плаването с лодка. Изненадващо или не акцента при този стил е именно гуменото покритие и многото възли, за да го превърнат в един модерен и съвременен моден стил.

Share.

Leave A Reply