Официалната трибют група на Дийп Пърпъл идва у нас през май

0

Официално признатата за най-добра трибют група от самите Дийп Пърпъл (Deep Purple) – Pur.pendicular, ще гостува за пръв път в Sofia Live Club с концерт на 13 май. Участието им в столицата ни е част от европейското турне на бандата. Pur.pendicular не само ще изпълнят най-големите хитове на легендите от Дийп Пърпъл, но и ще забият авторски парчета от първия им албум, част от който са и самите Иън Пейс и Роджър Глоувър.

Трибют групата вече са били на турне със самите Дийп Пърпъл, а също така и с Джо Лин Търнър (Joe Lynn Turner). По време на репетициите на песните на Дийп Пърпъл, музикантите от Пър.пендикулър са получили ценни съвети и помощ от самата легендарна група. Per.pendicular са единствената трибют група, получила подкрепа от членовете на оригиналната банда и посочена от тях за „Най-добрата Deep Purple tribute група”. Те са посочени като най-добри изпълнители на класиките на Пърпъл и от много авторитетни онлайн издания и таблоиди в много държави.

Феновете на рока ще могат да се насладят на страхотен хард рок концерт на сцената на Sofia Live Club на 13 май. Великите класики на рока на Дийп Пърпъл ще продължават да се изпълняват качествено за щастие на многото млади фенове на тази музика у нас и по света от групи като Pur.pendicular.

Pur.pendicular са в състав: вокалистът от Ирландия Роби Томас (Robby Thomas), клавиристът от Италия Ернесто Геци (Ernesto Ghezzi), китаристът от Германия Франк Пане (Frank Pane), австрийците Бернард Велс (Bernhard Wels) зад барабаните и Симон Раднер (Simon Radner) на бас китарата.

Билети за събитието се продават на цена от 15лв в мрежата на Eventim, партньорските каси на София Лайв Клуб, Пикадили, Германос, На тъмно, Usit colours, OMV, Технополис, Техномаркет, Билетен център НДК, Арена Армеец, Офис 1. Цената на място ще бъде 20лв.
Share.

Leave A Reply