Повече за хита на руската сцена Максим Фадеев и Григорий Лепс – „Орлы или вороны”

0

Големите имена в руската музикална сцена Максим Фадеев и Григорий Лепс обединиха усилията си и създадоха хита „Орлы или вороны” („Орел или врана”). Песента грабна вниманието на феновете в Русия и не само със силното си послание и текст, но и с историята в клипа.

Максим Фадеев и Григорий Лепс посвещават песента на родните им места – Курган и Сочи и приятелите им оттам. Ето думите на Максим Фадеев за видеото към носталгичната песен:

„Без миналото нямаме бъдеще. Целият ни живот е една страхотна история и нейните корени винаги водят до родните места, които в крайна сметка стават свещени за нас. Винаги помнете кои сте и откъде сте тръгнали. Родното място е там, където всичко започна. Корените са това, което остава с нас през останалата част от живота ни. Никога няма да забравя родния си град, заради всичко, което имам. Благодаря на Курган и на всички свързани с него събития, които ме направиха това, което съм.”Носталгичният клип към песента „Орлы или вороны” е заснет в памет на всички онези, които са оставили белег в живота на Григорий и Максим. Той е за истинското приятелство между мъжете и голямото му значение в живота. Снимките са направени в родния град на Максим Фадеев Курган. В клипа е снимана и къщата, в която е израснал Максим, училището, както и всички места, в които има демонстрации и битки с местния „брат”. Това е ярък пример за времето, в което разбирате кой е прав и кой е настроен за бой, както и времето на „първата кръв”. Когато е ваш дълг да се биете и трябва да спечелите. Но никой не знае как ще се преобърне животът. В живота може да се случат такива събития, че вчерашните врагове да станат кръвни братя, забравяйки всичко досега. Във видеото не участва нито един професионален актьор. Всички хора, които участват в клипа са жители на Курган и са истински приятели от детските и младежките години на Максим Фадеев. Приятелството на музиканта с тези хора е преминало през много трудности и освен, че е издържало на времето, е станало по-силно.Клипът се основава на истински събития от живота на Максим Фадеев и участниците. Въпреки факта, че в клипа е направена хроника на важни събития от живота на Максим, Григорий Лепс също се свързва с тях. „Всеки имаше свои собствени истории, но те са обединени от един и същ период от време”.

Share.

Leave A Reply