„Рок събор Шкорпиловци“ с Йорн Ланде

0

Норвежкият певец Йорн Ланде (Jorn Lande), заедно с нашенците от КИКИМОРА, ще забият на плажа на Шкорпиловци на 25 юни от 20.00 ч. Концертът е част от „Рок събор Шкорпиловци”, който се организира от община Долни Чифлик. Организаторите са осигурили място за палатков лагер.  Концертът е с вход свободен.  Вече е ясна и програмата по дни:

25.06 – Йорн Ланде и КИКИМОРА
26.06 – Milena Slavova
27.06 – Васко Кръпката / Vasko The Patch и Подуене Блус Бенд
28.06 – Шеки
29.06 – Obraten Efekt
30.06 – Scarlet Aura – Romania
С водещ на събитието:  ШЕКИ

Йорн Ланде (Jorn Lande)е норвежки рок и метъл певец. За страстните любители на твърдата музика със сигурност няма нужда от представяне, но все пак да спомена част от биографията му накратко. Той е пял е с част от най-големите звезди в тази музика. Има участие и в рок операта „Нострадамус” на Николо Коцев, както и изпълнява водещи вокали в няколко песни на групата му Брейзън Абът. Йорн Ланде има и успешна солова кариера, а също така е популярен и от бившите му групи  Мастърплан (Masterplan), Арк (Ark), Бийонд Туайлайт (Beyond Twilight), Милениум (Millenium), Вагабонд (Vagabond), Дъ Снейкс (The Snakes). Той има много различни проекти с различни музиканти. Йорн Ланде има продадени над 10млн. албума по целия свят.

Йорн Ланде е страхотен изпълнител на вечните класики на Дио (Dio), Дийп Пърпъл (Deep Purple), Блек Сабат (Black Sabbath), Рейнбоу (Rainbow), Уайтснейк (Whitesnake) и др. и със сигурност почитателите на рока ще могат да се насладят на много от тях. Група Кикимора ще изпълнят както авторски парчета, така и кавъри на любими банди от класическия хард рок.
Share.

Leave A Reply