С кола под наем при неотложно пътуване

0

Кола под наем в възможно да ни се наложи да ползваме почти във всеки момент, като това понякога се случва много неочаквано. Например може да ни се развали колата, точно когато ни предстои неотложно пътуване. Кола под наем, или иначе казано рент а кар, в наши дни може да се вземе бързо и без подписване на излишни документи, само необходимите такива, разбира се. Цените също не са скъпи спрямо необходимостта от кола в дадения момент, както и спрямо качеството и комфорта, които получаваме.

Първият път, когато използвах кола под наем беше преди около месец. Пътуването беше спешно, а личният ми автомобил „сдаде багажа” точно, когато не трябваше. Пътуването с автобус или такси в случая не беше вариант, с такси щеше да ми излезе значително по-скъпо, тъй като често се налагаше да се прави престой. Няма да навлизам в подробности за маршрута и за това как е минало пътуването ми с кола под наем, но ще спомена общо казано защо това е един много добър и правилен избор за подобен тип ситуации, а и не само.

В моя случай се наложи да пътувам от София до Хасково, като трябваше да остана там 1 ден и след това да се прибера късно вечерта за София, защото трябваше да съм на работа сутринта на следващия ден. Та става въпрос, че имах неотложна работа в Хасково, а аз живея в София, по-точно от Младост 4 и съответно най-близката фирма за rent a car беше Teodor Tours, това е сайтът им rentacar-tt.com . Не знаех никакви отзиви за фирмата, тъй като не ми се беше налагало да ползвам подобен тип услуги, а и бързах много и нямах време да чета статии в интернет. За мое щастие всичко беше точно и останах доволен от услугата. Комфортът и качеството на колата, която си избрах да карам под наем, бяха на високо ниво. Teodor Tours предлагат разнообразие от автомобили под наем от различни класове и с различни удобства.Share.

Leave A Reply