Стилна през лято 2017: 4 основни модни тенденции за 2017

0

Лятото от детството се свързва с почивка и безгрижие. То винаги ни кара да се чувстваме млади и свободни.

Предлагаме ви няколко основни модни тенденции, с които ще можете да създадете стилни образи в горещото време. Всички посочени дрехи могат лесно да се комбинират с дрехите, които всяка от вас има в гардероба си.

Открити рамене

Най-горещата тенденция за това лято са откритите рамене. Това могат да бъдат дамски блузи или рокли с открита линия на раменете, с презрамки, изрязани рамене. Откритите рамене са „новото деколте”. Изглежда много секси, но при това романтично.

Много е важно, обаче, да не развалите образа с презрамките на долното си бельо. Ако имате пищни гърди и е невъзможно да се откажете от сутиена, то ние ви препоръчваме да изберете дълги рокли с изрязани рамене, отдолу можете да обличате всякакво бельо и презрамките няма да се виждат. Още един вариант – вместо сутиен облечете стегнат топ с тънка презрамка.Така ще създадете модерния многослоен ефект.

Спортни обувки

През лятото често е непоносимо да ходим на токчета. Много жени се оплакват, че краката започват да ги болят още по средата на деня. За щастие, съвременните тенденции позволяват да пазим краката си и едновременно с това да бъдем модерни и стилни. През това лято голяма популярност имат спортните обувки. Впрочем, съчетанието на кецове с рокля и сандали без ток с костюм не е новост в модата.

Райе и каре

Много модерни през това лято ще бъдат райето и карето. На пръв поглед едни съвършено не летни, строги мотиви много добре подхождат за облекло в ежедневието и в офиса. Освен това карето и райето позволяват лесно да подобрим своя силует.

Например, карето, особено едрото и ярко, малко увеличава обема. По-неутралното каре – обратно – помага да скрием някои недостатъци. А райето е основа в работата на стилиста: вертикалното райе удължава фигурата, а хоризонталното я разширява.

Дребен принт

Като продължение на темата за щампите и орнаментите по тъканите, струва си да споменем и дребните графики. Това лято едрите цветя, които бяха толкова модерни миналата година, отстъпват място на по-романтичния и нежен дребен принт.
Share.

Leave A Reply