Зимни размисли: „Какво да обуя?“

0

Ниските температури вече са факт. Зимата наближава с пълна сила. Един от въпросите, които са на дневен ред и кара жените най-често да се замислят е какво да обуят.  За всички дами, които искат да бъдат актуални, неотразими и с уникална визия сме подготвили няколко решения на въпроса.

Боти

Ботите са неизменна част от зимното облекло. Високи или до глезена? Няма значение! Съчетанието им с пола, черни тесни дънки или деним е просто убийствено. Доверете се на ботите и бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани от мъжете в офиса.

Ботуши, но не какви да е

Какво ли не сте чели за ботушите над коляното. Информацията в интернет е изключително богата, но не винаги актуална и правилна. Велур, кожа, кадифе и смели цветове са ключовите думи към зашеметяващата визия. Важно е да отбележим, че сами по себе си ботушите над коляното са доста секси. Те са нещо повече от акцент. Не прекалявайте! Следва да се запази проморционалността и обувките да бъдат съчетани с изчистен аутфит – пуловер, скини джинси, къса пола или рокля.Кецове

За всички почитателки на спортни стил няма как да не споменeм кецовете. През зимата е за предпочитане да носите високи кецове. Като материали може да се доверите на естествената кожа и велура.

Апрески

Разбира се, не на последно място се нареждат апреските – меки и пухкави. Топлотата и комфорта са гарантирани. Външният вид на апреските се отличава от останалите обувки с мек шушляк, топла подплата и висока подметка, която позволява газенето в по-дълбока преспа сняг или вода. Интересен факт е, че при този тип обувки има специален борд между горната част на модела и подметката. Целта на борда е една единствена – изолация.

Решението взимате вие. Убедени сме, че каквото и да изберете, следвайки нашите предложения и съвети, няма да допуснете грешка! Бъдете уверени, стилни, сексапилни и неотразими днес!

Share.

Leave A Reply