Пайетите – отново на мода

0

В наши дни модата е доста обширно понятие. Цялото разнообразие от стилове, цветове, модели и съчетанията между тях, дава огромен избор и сигурност, че изборът ни е правилен.

При празничното и официалното облекло нещата стоят малко по-различно. Тук вариантите не са толкова много, въпреки че има някои класики, които никога няма да ви подведат. В случай че искате да бъдете в центъра на събитията, да се откроите в тълпата и да бъдете стилна, вижте какво имаме да ви кажем.

Дрехите с пайети отново са на мода! Тези малки (и не толкова малки) блестящи дискове могат да превърнат всяка дреха в забележителна. Откриваме ги по връхните дрехи, рокли, поли, блузи, тениски, панталони и дори бельото. Тази тенденция никога не е напускала подиумите, просто от време на време бива засенчена от друго модно течение.
Като казваме дрехи с пайети, не разбирайте, че става дума единствено за такива изцяло покрити с тях. Може да са само акцент.
Какво ще кажете за панталон с пайети? Стилно, нали? Това е нестандартен избор, който може да се окаже изключително успешен, когато е комбиниран с правилните дрехи. За нестандартна визия – блуза и спортно-елегантни обувки, за бунтарски облик – кожено яке и ботуши, а за стилно излъчване – копринена риза и обувки на висок ток.
Въпреки че се срещат по всякакви дрехи, класика за празнични поводи си остава роклята с пайети. Без значение дали моделът е мини или с дължина до земята, пайетите поставят акцент и мигновено превръщат визията в бляскава и неотразима. За да завършите тоалета, препоръчваме останалите дрехи (обикновено връхни) да бъдат в неутрални тонове – бяло, черно, сиво.

Естествено, пайетите не са само за празниците. Има ги в изключително разнообразие, подходящо за ежедневието. Пуловерът с пайети върви чудесно с прокъсани дънки и кожени обувки. Блейзер с пайети е страхотен избор, особено ако се носи с класиките – черен панталон и бяла риза. Обувките на висок ток са задължителни.

Share.

Leave A Reply