Cherry Merry с концерт в клуб Live and Loud

0

Cherry Merry ще изнесат концерт в София в клуб Live and Loud на 22 октомври 2017 от 20:00 часа. Подгряващата група ще бъде обявена скоро.

Cherry Merry band е млада рок група от Украйна. Жанрът им може да се определи като смесица от мелодичен британски инди рок и здрав американски гаражен рок. Музиката на групата е много енергична, като в основата си стои някой интересен риф, което прави групата интересна за слушане. Музиката им би се харесала на почитателите на съвременния рок, но поради своята мелодичност и динамичност предполага към значително по-широка аудитория. Интересно е, че украинците имат песен на испански с пасо добле мотиви, но с доста твърдо рок звучене – “Que Pasa”, която си струва да се чуе определено. Музикантите в Cherry Merry са само трима, но без съмнение могат да вдигнат достатъчно шум.

Cherry Merry засега имат участия предимно в родната им Украйна. Сред постиженията в биографията им се нареждат участия на най-големите украински фестивали, радио и тв излъчвания в Украйна, както и гледания и присъствие в онлайн платформите и онлайн медиите. През 2016 групата печели второ място в украинското издание на конкурса Global Battle Of The Bands.През 2014 излиза първият им албум, озаглавен “Listen Loud”. Скоро след това излизат синглите “Cooca Coolah” и “Fever Time”, които ще бъдат включени в предстоящото EP.

Cherry Merry е в състав: Artemii Denysenko, Mykola Kolkov, Andrii Nosenko

Share.

Leave A Reply