Distorted Reality, Here and Now и Day Of Execution с концерт в рок бар Fans

0

Екстремните български метъл групи Distorted Reality, Here and Now и Day of Execution ще изнесат съвместен концерт на 29 юли 2017 в рок бар Фенс в София. Входът за събитието ще бъде 7лв, а началният час – 22:00 часа. Рок бар Фенс се намира на адрес бул. „Васил Левски” 114.

Столичният клуб за рок и метъл музика ще бъде домакин на здрава жица от родните банди Distorted Reality, Here and Now и Day of Execution. Това ще бъде първото участие в София за варненците от Day of Execution. Ето малко повече подробности за събитието и за групите:

Distorted Reality е дет метъл група от София и е позната на феновете на твърдата музика у нас, тъй като групата е създадена през 1993г. и има множество участия по клубове и фестивали. Този път, обаче, бандата за първи път ще свири на живо с двамата си нови членове – Николай Велев (китари) и Филип Филипов (ударни). Освен това, на 29 юли в рок бар Fans Distorted Reality ще представят и една чисто нова песен. В сайта на бандата има информация, че групата работи по чисто нов материал.

Distorted Reality е в състав: Гияс Гулиев – вокал, Бойко Илиев – китара, Николай Велев – китара, Ивайло Андреев – бас и Филип Филипов – барабани.

Here and Now е българска метъл банда, създадена в края на 2014 в София. Групата е в състав: Христо Велев – китари, Божидар Давидков – барабани, Иво Кальонски – вокал и Христо Христов – бас. Идеята зад сформирането на бандата е да посвирят тежка, модерна и интересна музика.

Комбинацията от композиране и импровизация се оказва успешен метод и в началото на 2015 година групата започва да подготвя дебютния си албум. Албумът, озаглавен Flipside Story,е записан през декември същата година и бива издаден през пролетта на 2016 година. С вълнуващ и силен албум, hereAndNow привличат китариста Тодор Язовалийски. Виктория Дашова – гост вокал в песента the Hydra – става постоянен член на групата, но година по-късно се оттегля поради други ангажименти. В началото на 2017 групата започва да композира материал за нов албум.
Day Of Execution е дет метъл група от Варна и по-точно свирят олд скуул дет метъл. Събитието в рок бар Фенс ще бъде първото участие на групата в София. Новина около бандата е, че работят усилено по новия си албум.

Day Of Execution е в състав: Пламен Петков – барабани, Светослав Василев – вокал, Ивайло Младенов – китара, Ивайло Градев – китара, Момчил Караминчев – бас.

Share.

Leave A Reply