Фестивалът „Изкуството е…” с Джони Джоели в Монтана

0

Фестивалът „Изкуството е…” ще се проведе за шести пореден път в Монтана. Тази година специален гост ще бъде един от най-обичаните гласове от почитателите на рок музиката Джони Джоели. Благотворителният фестивал ще се състои на 2 юни от 19:00 часа, а мястото е площад  „Жеравица” в Монтана.

Джони Джоели ще пее с родната група Еридан, за които ако се съди по миналогодишните им изпълнения с Джо Лин Търнър, са се подготвили добре и ще се справят на много високо ниво. Джони Джоели е популярен основно като вокалист на Axel Rudi Pell и Hardline. На 2 юни публиката на площада в Монтана ще може да се наслади безплатно на хитовете на Аксел Руди Пел и Хардлайн, изпълнени от Джони Джоели и група Еридан. Освен това, организаторът на фестивала Нелиан Николова обещава, че ще има изненади.

Фестивалът „Изкуството е…” обещава една добра музикална и не само традиция с кауза да се проведе за шеста поредна година. Фестивалът има благотворителен характер, а тазгодишното мото е:  „Изкуството е…да обичаш себе си, такъв какъвто си” и един от акцентите ще бъде специална среща между децата от ДЦДВУ, талантливи деца от града и JOHNNY GIOELI.

Организатор на фестивала и тази година е Нелиан Николова и отново дава пример, че могат да се случват положителни неща в България и че всичко зависи от самите нас, от здравата работа и ентусиазмът, които се влагат, за да се случи това, което искаме. Важно е да спомена, че фестивалът се провежда в регион, в който има твърде малко културни събития като цяло и организацията чисто финансово не е никак лесна.
Мотото на пръв поглед не звучи като някакъв сериозен проблем, но истината е, че ако не приемаме себе си такива, каквито сме, рискуваме да се получат много тежки проблеми, като депресия, зависимости, неуспех в личен и професионален план, както и неудовлетвореност от себе си, а последиците от това са ни добре познати тежки проблеми.

Share.

Leave A Reply