Ненчо Балабанов влиза по-сериозно в музикалния бизнес с новия си проект

0

nencho-balabanovАктьорът Ненчо Балабанов се качва отново на музикалната сцена с новата си песен „Няма дилема”. Това е първата му самостоятелна песен, която записва и с нея се надява да навлезе по-дълбоко в дебрите на музикалния бизнес във България. Към дебютното си парче Ненчо Балабанов вече засне видеоклип, който е дело на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion. Текстът на песента е написан от самия актьор, а за композирането на музиката е работил в тандем със Светлин Къслев.

Музиката никога не е била нещо далечно и чуждо в кариерата на родения в Котел Ненчо Балабанов. Преди да избере да учи Актьорство за куклен театър в класа на Румен Рачев в НАТФИЗ е приет и в специалност Поп пеене в НБУ. Освен участия в Младежки театър като актьор, той и негови колеги правят куклени представления в Учебния куклен театър и обикалят из фестивали в страната и чужбина. По отношение на съчетаването на актьорство и пеене той участва в мюзикъла „Аладин”, заедно с Поли Генова, Дони и Богомил Спиров. Ненчо Балабанов има богат опит като озвучител на филми, а също така и изпява певческите части в много от тях на български език. От есента на 2009 г. е режисьор на Музикалната продукция на студио Доли, като освен това и адаптира на български текстовете на песните във филмите на студиото.

Ненчо Балабанов показа много добри певчески заложби пред широката публика с изпълненията си в шоуто „Като две капки вода”. През лятото съвместната му песен с Криско „Шапка ти свалям” стана тотален хит в българския ефир, а покрай нея актьорът натрупа опит като певец с изпълненията си на живо в много градове и градчета на страната ни. Това му даде тласък да се пробва по-сериозно в музиката вече като самостоятелен изпълнител.4b8465d5ac6c392da136223611caac61

Ненчо Балабанов стана известен покрай рубриката „faceбойко”, която продължава да води, но поради която стана обект на политически коментари. Именно поради това в сутрешния блок на Нова телевизия той категорично отрече да участва в предизборната кампания на която и да е политическа партия.

Линк към видеото в ютюб – http://bit.ly/1WtE5NO

Share.

Leave A Reply