Същото чувство отново

0

Не, не пиша за никаква носталгия, нито пък за някакви лични взаимоотношения. Пиша за новата песен на Металика! Грабваща, зареждаща с енергия, помагаща ти да си изкараш нервите или просто да се насладиш на тежкия звук. Тежка разтърсваща песен, но и мелодична в същото време. Нова песен, силно напомняща онези от миналото на групата –  култови за много метъл фенове, харесвани от много неслушащи метъл хора, просто защото им помагат да се освободят от негативната енергия, насъбрана в тежък ден или просто за мотивация.

Втората песен, озаглавена “Moth into flame” от предстоящия нов албум на Металика е вече в онлайн пространството. Видеото към песента „Moth Into Flame” е режисирано от Том Кърк. Дългоочакваният албум от феновете на групата, носещ името “Hardwired…To Self-Destruct” ще излезе на 18 ноември от „Blackened Recordings”. Албумът е десети студиен в кариерата на Металика.

Рок и метъл музиката дават енергия, агресия в добрия смисъл на думата, мотивация и хъс, често даже те стимулират да излезеш от комфортната си зона и да се раздаваш на максимум в това, което правиш. Метълът помага да си изкараш насъбраната негативна енергия, гняв и агресия. За да правиш метъл, особено поджанра траш, не е необходимо да си най-виртуозният музикант на дадения инструмент или най-добрия певец на света. Трябва да си много добър, разбира се. Но е много важно да оставиш душата си в песента и да дадеш на хората онези изброени емоции.
Share.

Leave A Reply