Вокалистът на Sainted Sinners David Reece идва отново в България за 4 концерта

1

Дейвид Рийс ще направи в България 4 концерта в началото на март. Ето повече подробности за гостуването у нас на страхотния и харизматичен американски рок и метъл певец.

David Reece (Sainted Sinners, ex Accept, ex Bonfire), заедно с Ивайло Ранов – Шеки и музикантите Иван Сталев – китара, Петър Петров – бас (John Steel) и Стефан Трайков – Чефо – барабани (Zuum) ще направят мини турне от 4 концерта в началото на март в България. Мини турнето е озаглавено „A CELEBRATION OF ROCK”. Името не е никак случайно, тъй като американският певец и родните талантливи музиканти ще изпълняват основно обичани от няколко поколения рок класики на групите Deep Purple, Rainbow, Accept, както и песни от творчеството на Дейвид Рийс.

Ето и програмата на турнето:
1 март 2018 – Stage Bar, Благоевград
2 март 2018 – Polinero Place, Пловдив
3 март 2018 – клуб RockaRolla, Велико Търново
4 март 2018 – Max Клуб, Русе


Комбинацията SHEKY Band + David Reece се очертава да бъде много вълнуваща за рок и метъл феновете у нас. И за Шеки, и за Дейвид Рийс е характерно, че се раздават изключително много на сцената, притежават невероятна харизма и имат страхотно отношение към феновете си. За таланта на Шеки е ясно на всеки, който го е слушал на живо. Освен това гласът на родният певец е оценен от известната румънска трибют група на Уайтснейк Forevermore и Ивайло Ранов  – Шеки вече е техен вокалист.Всъщност това не е първо гостуване у нас за Дейвид Рийс. През изминалата година той беше у нас за две мини турнета с групата му Sainted Sinners, като направиха и един паметен концерт с барабаниста на Deep Purpe Ian Paice (Иън Пейс) в зала Диана в Ямбол. Останалите концерти на Sainted Sinners (Сейнтид Синърс) също бяха приети изключително добре от рок феновете у нас и изключителното раздаване на групата и вокалистът ѝ Дейвид Рийс бяха високо оценени.

Групата на David Reece, Sainted Sinners издаде вторият си албум, озаглавен „Back with Vengeance” на 16 февруари 2018. Според първите две песни, качени в youtube, албумът обещава да бъде на много високо ниво и да се хареса на рок, блус, хард рок феновете.

Share.

1 коментар

Leave A Reply