Масаж за намаляване на стреса

0

Всеки ден сте на работа, схващате се или пък прекалено много се движите, зависи какво работите, а в края на работния ден единственото, което можете да направите, е да легнете и да почивате, докато не дойде време за нова, тежка задача. Това не е най-доброто решение, защото реално чакате да се отморят мускулите ви и всичко да утихне. Има по-лесни и приятни начини за това.

Един масаж за намаляване на стреса, ще ви дойде далеч по-добре и много по-бързо може да ви зареди с нови сили. Като да вземете едно кафе и енергийна напитка и да ги изпиете на един дъх. Можете да си изберете и различни видове масаж, те всички водят до отпускане на тялото. Тайландски, с камъни, пара и всякакви други масажи, могат да отпуснат тялото ви много по-добре от това да седите пред телевизора.
Какво става обаче с тялото ви, когато ви „мачкат“? Вие се отпускате и когато ви разтриват, кръвта през тялото ви протича по-лесно и бързо и кръвоносните ви съдове работят по-лесно.
Знаете, че тялото ви има ключови точки, нещо като кръстовищата по пътищата и те се натоварват с цялата енергия, която изразходвате денем, а щом започнат да ви разтриват тези точки, те се отпускат и ви става едно приятно и спокойно.
Знаете стреса от работата, как може да се натрупа в тялото ви само за няколко часа. Един масаж е много по-добър вариант за края на деня. Ще кажете, че те са скъпи и няма начин да си позволите нещо такова всеки ден и сте прави. Но не е казано, че трябва да е платен.
Всяка жена, може да научи мъжа си как да я разтрива с някакъв предмет или поне да му покаже на кой места получава най-много схващания и болка. Ако са краката, може с лекота да разтрие бедрата ви, пък и нищо чудно да му хареса. Може да потърсите и от малките масажиращи уреди от магазините за левче, тези дървените. Много са полезни, ако са използвани на точното място с точната сила. Може да проверите и в интернет за начини за масажиране и домашен масаж.
Share.

Leave A Reply