Вижте как протече моята екскурзия с кола под наем

0

Аз съм Йордан Димитров и имах проблем с личния си автомобил, което ме накара да прибегна към рент а кар услугите. Никога до този момент не бях взимал кола под наем, но ето, че ми се наложи. За целта търсих информация в интернет, и попаднах на сайта www.g-rent.eu, който ми даде нужните за мен сведения. Разбира се, имаше и още много сайтове на различни компании.

Докато моята стара кола гниеше в сервиза, аз направих резервация на лек автомобил BMW, с който се отправих към град Варна. Наистина платих малко повече пари, отколкото щеше да ми струва използването на градския транспорт например, но за сметка на това получих всички нужни удобства като: климатик, стерео система, детска седалка и въздушни възглавници.

Отидох лично до фирмата за коли под наем, която бе близо до моя квартал. За целта носих в себе си кредитна карта, шофьорска книжка и паспорт за идентификация. Процедурата по оглед на возилото не бе дълга, а и получих много ценни съвети от фирмените консултанти. Сключих договор за 30 евро на ден и предплатих малка част от дължимата сума.

Най-хубавото е, че моята почивка бе пълноценна и семейството ми се чувстваше комфортно. Само като си представя, какви трудности ме очакваха заради липсата на превозно средство се радвам за направената инвестиция. Естествено, получих и други екстри от сорта на пътна помощ, сервизно обслужване и вариант за замяна на леката кола при повреда или дефект.

Малко са хората, които наемат коли, тъй като ги смятат за много скъпи, та даже недостъпни. Аз обаче не съжалявам за избора си и съм готов да се възползвам пак от услугата. Препоръчвам на всеки изпаднал в нужда водач. Тук съм длъжен да отбележа перфектното обслужване, което получих, понеже все по-рядко ми се случва да виждам такъв тип държание към потребителите.

Не ви агитирам да използвате коли под наем, ала не изключвайте тази възможност при необходимост. А сега стартирайте и вашата безоблачна екскурзия до всяка точка на страната.
Share.

Leave A Reply